עוגת מרנג קפואה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת מרנג קפואה. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 355 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.4 למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 53 מעריצים. אם יש לכם תמצית וניל, שמנת כבדה, מלח ים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת מרנג קפוא , עוגת מרנג פסיפלורה קפואה ופאי מרנג לימון קפוא .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אבזור מיוחד: שק צנרת אחד מצויד בקצה רגיל של 1/2 אינץ'
מניחים רשת תנור במרכז התנור ומחממים מראש ל-200 מעלות F. מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת עיפרון, עקבו שני עיגולים בקוטר 8 אינץ', זה לצד זה, על נייר הפרגמנט.
מקציפים את החלבונים עד לקבלת מרקם תפוח במיקסר עם מטרפה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר הסופר-דק, בערך 1 כף בכל פעם, כשהמכונה פועלת במהירות בינונית-נמוכה, עד שהתערובת מחזיקה פסגות רכות. טורפים פנימה שמנת טרטר ומלח. מגבירים את המהירות לגבוהה ומקציפים עד שהתערובת סמיכה ומחזיקה פסים נוקשים, 3 עד 5 דקות. טורפים פנימה את תמצית הווניל.
מניחים את המרנג בשק הזילוף. מעבירים את המרנג לשני עיגולים בגודל 8 אינץ' על תבנית האפייה המוכנה בעזרת העיגולים המתוארים כמדריך.
אופים עד פריך, שעתיים. מכבים את התנור ומניחים למרנגים להתקרר לגמרי בעודם בתנור, כשעתיים.
לקרם: מקציפים את השמנת במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת סמיכה בעזרת מערבל ידני חשמלי.
מוסיפים את אבקת הסוכר ותמצית הווניל. ממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד שהקרם מחזיק פסים נוקשים.
מוסיפים את הפטל ומקציפים עד שהם נטמעים בקרם.
מורחים שליש מהקרם על כל עיגול מרנג.
מניחים עיגול אחד על גבי השני ליצירת 2 שכבות.
מורחים את יתרת הקרם על דפנות העוגה.
מקשטים בפטל טרי אם משתמשים, ומקפיאים את העוגה עד להתייצבות, 3 שעות.
מערבבים את הפטל, החומץ וסירופ המייפל בסיר קטן. מועכים קלות את הפטל בעזרת מזלג. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה, 25 עד 30 דקות. מסננים את התערובת במסננת דקה ומניחים להתקרר.
להגשה: מניחים לעוגה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
חותכים את העוגה לפרוסות ומניחים על צלחות הגשה.
מזלפים את הסירופ ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "