סלט אנטיפסטו פוטלוק מתכון יכול להתבצע בסביבות 15 דקות. אתה מקבל תוספת שמגישה 16. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 197 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, מלח, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט פסטה של פוטלוק אנטיפסטו, סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, ו סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (הידוע גם בשם בעצם סלט הפוטלוק הטוב ביותר אי פעם).
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מניחים בקערת סלט גדולה. מערבבים פנימה את 12 המרכיבים הבאים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה קטנה, לטאטא שמן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים ומקררים 6 שעות או לילה. מערבבים לפני ההגשה.