סלט אספרגוס עם ביצים עלומות רכות, פרושוטו, ויניגרט לימון-צ'ייב
סלט אספרגוס עם ביצים עלומות רכות, פרושוטו, ויניגרט לימון-צ'ייב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 242 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, מיץ לימון, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: ביצים עלומות עם אספרגוס קלוי, פרושוטו, ושמן צ'ייב, ארוחת בוקר ברוסקטה עם פרושוטו, ביצים עלומות, ויניגרט חרדל חם, ו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מוסיפים בהדרגה שמן זית, מערבבים היטב עם מקצף.
אספרגוס קיטור, מכוסה, במשך 3 דקות.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז. סדר 2 פרושוטו פרוסות במרכז כל אחד 4 צלחות. סדר חניתות אספרגוס באופן שווה מעל פרושוטו.
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים. לשבור ביצים לתוך כל 4 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים כוסות פודינג ב מבשלים מים במחבת. מחבת כיסוי; לבשל 10 דקות.
הסר כוסות פודינג ממים, בזהירות להסיר ביצים מכוסות. מסדרים 1 ביצה על כל מנה, וטפטוף עם כ 1 כף ההלבשה.
מפזרים כל מנה עם 1 כפית עירית,אם תרצה.