סלט אספרגוס, תפוחי אדמה ופפאיה עם רוטב בצל ירוק
סלט אספרגוס, תפוחי אדמה ופפאיה עם רוטב בצל ירוק עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 182 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה דקים עור, זיתים calamatan, רוטב בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט פסטה עם בצל ירוק רוטב, אספרגוס, בצל ירוק, מלפפון וסלט עשבי תיבול, ו אספרגוס, בצל ירוק, מלפפון וסלט עשבי תיבול.
הוראות
הצמד את ולזרוק מסתיים אספרגוס קשה. במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה.
הוסף אספרגוס; לבשל עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 3 עד 5 דקות. עם מלקחיים, להרים אספרגוס לטבול במי קרח. כאשר מגניב, על 3 דקות, להרים ולנקז.
בינתיים, מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם רק במכרז כאשר פירסינג בחלק העבה ביותר, 20 עד 30 דקות.
מסננים תפוחי אדמה לטבול במי קרח. כאשר מגניב, על 10 דקות, לנקז לחתוך לחצאים.
חותכים papaya לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
קו מגש עם תערובת סלט. מסדרים אספרגוס, תפוחי אדמה, פפאיה וזיתים על ירקות.
מוסיפים רוטב ומלח לפי הטעם למנות בודדות.