סלט אסקרול חם עם אפונה שלג ונקניקיות
סלט אסקרול חם עם אפונה שלג ונקניקיות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יורה אפונה, גרידת סיד, עלי נענע קרועים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו אפונה שחורה עם Escarole, תפוחי אדמה, נקניק טורקיה, מערבבים אפונה שלג מטוגן עם נקניק סיני, ו אסקרול חם וסלט פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את escarole פרוס עם יורה אפונה, אפונה שלג, בצל ירוק ועלי נענע.
ב ווק או מחבת גדולה, לחמם את שמן צמחי עד מנצנץ.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 10 שניות.
מוסיפים את נקניק העוף, שאלוט פרוס ופלפל אדום מרוסק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם שקופים, כ 2 דקות.
מוסיפים את המים ואת זנגביל טחון ומביאים לרתיחה.
הסר את הווק מן החום ומערבבים את גרידת הסיד ומיץ. לגרד את התוכן של ווק מעל תערובת escarole ולזרוק היטב.