קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סלט אסקרול עם בייקון, בצל מקורמל וויניגרט גבינה כחולה

סלט אסקרול עם בייקון, בצל מקורמל וויניגרט גבינה כחולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו סלט אסקרול עם בייקון, בצל מקורמל וויניגרט גבינה כחולה. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 195 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בייקון, חומץ יין לבן, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון על אש בינונית במחבת בינונית עד שהוא פריך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. לטפטופים מוסיפים את הבצל הפרוס וזורקים היטב. מבשלים עד להשחמה עמוקה ומקורמלים היטב, תוך ערבוב מדי פעם, עוד 25 דקות. מתבלים ב-1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
בינתיים, בקערה קטנה מערבבים יחד את הגבינה, החומץ והשמן. החבישה תהיה שמנמנה ולא מתחלבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מניחים את האסקרול בקערת הגשה גדולה ומפוררים מעליה את הבייקון. כשהבצל מוכן ועדיין חם, מפזרים מעל האסקרול יחד עם הרוטב. זורקים היטב רגע לפני ההגשה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
אסקרולאסקרול
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט הוא שופע ותוסס. השפעה מינימלית של יצרני יין מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים על החיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. אמצע חיך נדיב מוביל לפרי הדר ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים לאלון צרפתי ומינרליות.