קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סלט אסקרול עם בייקון, בצל מקורמל וויניגרט גבינה כחולה

סלט אסקרול עם בייקון, בצל מקורמל וויניגרט גבינה כחולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו סלט אסקרול עם בייקון, בצל מקורמל וויניגרט גבינה כחולה. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 195 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בייקון, חומץ יין לבן, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון על אש בינונית במחבת בינונית עד שהוא פריך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. לטפטופים מוסיפים את הבצל הפרוס וזורקים היטב. מבשלים עד להשחמה עמוקה ומקורמלים היטב, תוך ערבוב מדי פעם, עוד 25 דקות. מתבלים ב-1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
בינתיים, בקערה קטנה מערבבים יחד את הגבינה, החומץ והשמן. החבישה תהיה שמנמנה ולא מתחלבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את האסקרול בקערת הגשה גדולה ומפוררים מעליה את הבייקון. כשהבצל מוכן ועדיין חם, מפזרים מעל האסקרול יחד עם הרוטב. זורקים היטב רגע לפני ההגשה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אסקרולאסקרול
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט הוא שופע ותוסס. השפעה מינימלית של יצרני יין מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים על החיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. אמצע חיך נדיב מוביל לפרי הדר ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים לאלון צרפתי ומינרליות.