סלט אסקרול עם רוטב אנשובי
אם יש לכם אנשובי, חרדל דיז'ון, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט אסקרול עם רוטב אנשובי, איטלקי ברצינות: אסקרול וסלט אגוז עם רוטב אנשובי, ו אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת סלט עץ גדולה, מועכים את האנשובי במזלג עד שהם יוצרים משחה.
טפטוף בשמן הזית בעת שטאטא כדי ליצור תחליב. התאם את התבלינים עם ומלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מוסיפים את האסקרול, הבצלים הירוקים והזיתים לקערה וזורקים בעדינות למעייל את העלים עם הרוטב.