קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

סלט אפונה קונפטי

סלט אפונה קונפטי
מתכון סלט אפונה קונפטי יכול להתבצע בסביבות 20 דקות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, אגוזי מלך, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קונפטי אפונה שחורת עיניים וסלט אורז חום (על בסיס צמחי), קונפטי אפונה שחורת עיניים וסלט אורז חום (על בסיס צמחי), ו סלט קונפטי.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת שלבו את המיונז, רוטב הסלט, היוגורט והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים מעל תערובת פסטה וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את התפוח והאגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות מחזורים גלדיאטור שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.