סלט אפרסק ומוצרלה בגריל
סלט אפרסק-ומוצרלה בגריל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו אפרסק, מוצרלה וסלט בזיליקום, סלט ארוגולה אפרסק וטרי, ו סלט מלון ואפרסק עם פרושוטו ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אפרסקים 4 הנותרים לתוך 28 (1/4 אינץ ' עבה) סיבובים, חיתוך דרך גזע וקצוות תחתון. (
חותכים אפרסקים פנימה מהצדדים, לחתוך כל צד רק עד שאתה מגיע לבור. להשליך בורות.)
תהליך קצוץ אפרסק, בצל ירוק, הבא 7 מרכיבים, ואם תרצה, טקילה במעבד מזון 10 עד 15 שניות או עד חלקה.
מוסיפים שמן, דופק 3 עד 4 פעמים או עד משולב היטב.
מעיל בישול קר באח של גריל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל. מחממים גריל ל 350 ל 400 (בינוני-גבוה).
צחצח את שני הצדדים של כדורי אפרסק עם רוטב אפרסק 1/3 כוס.
עיגול אפרסק גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 3 עד 5 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים.
מסדרים גרגיר הנחלים באופן שווה על 4 צלחות. שכבה לסירוגין 4 סיבובים אפרסק בגריל ו 4 פרוסות גבינה על גרגיר הנחלים על כל צלחת. מעל כל אחד עם 3 סיבובים יותר אפרסק.
טפטוף עם רוטב אפרסק שנותר.
סלט פטה אפרסק בגריל: מחממים תנור ל-35
מסדרים 1/4 פקאן כוס, קצוץ, בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 5 דקות. להפחית אפרסקים מ 5 עד 4, ולהפחית מלח 1/2 כפית. תחליף 8 כוסות ארוז באופן רופף עלי חסה (כ 6 עוז.; 1 עד 2 ראשי חסה) עבור גרגיר הנחלים ו 1/4 כוס גבינת פטה מתפוררת עבור גבינת מוצרלה. לקלף ולקצוץ 1 אפרסק.
חותכים כל 3 אפרסקים הנותרים לתוך 8 טריזים. המשך עם מתכון לפי ההוראות בשלבים 2 עד 4, הפחתת זמן הצלייה עבור פלחי אפרסק ל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים. מחלקים חסה ביב ו 4 פרוסות בייקון מבושלות, חצייה חצויה, בין 4 צלחות או קערות רדודות. למעלה עם טריזי אפרסק בגריל.
מפזרים גבינת פטה ופקאנים.
מגישים עם רוטב. עושה 4 מנות; הכנה: 25 דקות.,
אופים: 10 דקות., גריל: 6 דקות.
הערה: אתה יכול גם להשתמש במחבת גריל כדי לקבל את אלה סימני גריל יפה על האפרסקים.