סלט ארוגולה ופירות בשכבות
פירות מרובדים וסלט ארוגולה עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמן זית, גבינת chèvre, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קינואה-סלט שכבתי ארוגולה, סלט פירות שכבתי, ו סלט פירות שכבתי.
הוראות
תנור חום 232°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לזרוק ענבים ודבש. סדר על גיליון עוגיות. צולים 20 עד 30 דקות, מערבבים פעם אחת, עד שהענבים מתפוצצים ומתחילים לקרמל.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח חומץ שרי, שמן זית ומלח עם מקצף. תניח בצד.
מוסיפים ענבים וכל סירופ שנותר על גיליון עוגיות לתערובת חומץ; מערבבים. מגניב לגמרי.
שכבה כדלקמן. באמצעות כף מחוררת, בזהירות להעביר ענבים צלחת 3 ליטר או קערה.
מניחים ארוגולה על גבי ענבים, mounding במרכז.
אגסים לחתוך הליבה דק; להוסיף אותם תערובת חומץ, ולזרוק למעיל. באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לקערה, להפיץ אותם באופן שווה על גבי ארוגולה. זרוק כל נוזל שנותר.
מניחים את chvre באופן שווה על גבי אגסים; לפזר דובדבנים ואגוזי לוז על גבי.