סלט ארוגולה עם בייקון ואגוזי פקאן
סלט ארוגולה עם בייקון ואגוזי פקאן הוא מאכל שמגיש 6. מנה אחת מכילה 392 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חומץ ביין לבן, בייקון, מלפפון ופפריקה. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49% , וזה די טוב. סלט ארוגולה עם בייקון ואגוזי פקאן , סלט דלעת צלויים וארוגולה עם אגוזי פקאן, בייקון ועז C , וארוגולה עם תפוחים, בייקון, גאודה מיושן ופקאנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוסיפים את כל המרכיבים לקערת ערבוב בגודל בינוני ומקציפים עד לאיחוד. מתקנים את התבלינים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מכסים בניילון נצמד ושומרים בקירור עד לשימוש. כל שאריות אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים, בכלי אטום היטב.
מוסיפים את כל המרכיבים לקערת סלט גדולה.
מטפטפים על כמות הרוטב הרצויה ממש לפני ההגשה וזורקים. מתבלים מחדש במלח ופלפל, אם צריך.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את שרדונה פינדר פיקויק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-10 דולר לבקבוק.
![שרדונה פינדאר פיקויק]()
שרדונה פינדאר פיקויק
פריך, תוסס עם רמזים לאגס ותפוח, תווים עדינים של וניל מהתיישון בעץ אלון. יין נהדר במחיר מצוין. מעולה עם דגים, עגל וגבינות. יין האוכל האולטימטיבי.