סלט ארוגולה עם בייקון ודלורית
סלט ארוגולה עם בייקון ודלעת חמאה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 216 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם ארוגולה, בייקון, פלפל סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו דלעת סקווש, ארוגולן וקיש בייקון, דלעת סקווש וסלט ארוגולה, ו דלורית צלויה, קינואה וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד כמה שומן הופך למחבת, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים יחד עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. מערבבים קוביות סקווש לתוך תערובת הבייקון; להמשיך לבשל עד הדלעת הוא חם ואת בייקון פריך, 3 עד 5 דקות יותר.
שים ארוגולה בקערה; למעלה עם בייקון, פטריות, תערובת סקווש.
מפזרים גבינת עיזים על הסלט ומעל עם צנוברים.