קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ארוגולה עם, תפוזים, זרעי רימון, גבינת עיזים

סלט ארוגולה עם, תפוזים, זרעי רימון, גבינת עיזים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט ארוגולה עם רימון, אבוקדו וגבינת עיזים, ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, ו גבינת עיזים רימון סלט פקאן ארוגולה מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה להתמזג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. להביא לטמפרטורת החדר rewhisk לפני השימוש.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
חותכים תפוזים לתוך 1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4
חותכים כל סיבוב לרבעים.
5
מעבירים חתיכות תפוז לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להוסיף מרכיבים שנותרו לזרוק לשלב. לזרוק סלט עם מספיק רוטב מעיל ומגישים.