סלט ארוגולה עם, תפוזים, זרעי רימון, גבינת עיזים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט ארוגולה עם רימון, אבוקדו וגבינת עיזים, ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, ו גבינת עיזים רימון סלט פקאן ארוגולה מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה להתמזג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. להביא לטמפרטורת החדר rewhisk לפני השימוש.)
חותכים את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים.
חותכים תפוזים לתוך 1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה סיבובים.
מעבירים חתיכות תפוז לקערה גדולה.
להוסיף מרכיבים שנותרו לזרוק לשלב. לזרוק סלט עם מספיק רוטב מעיל ומגישים.