קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

סלט ארוחת ערב מקסיקני

סלט ארוחת ערב מקסיקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל סלט ארוחת ערב מקסיקני. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 711 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו תוספות: עגבניות, velveeta ממרח גבינה מפוסטר תהליך, תערובת תיבול טאקו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב מקסיקנית, ארוחת טורקיה מקסיקנית, ו ארוחת ערב מחבת ספגטי מקסיקנית.

הוראות

1
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת גדולה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ניקוז. מערבבים עגבניות, תערובת תיבול, ו 3/4 כוס מים; לבשל מעל חום בינוני 10 דקות או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מערבבים שעועית פינטו ומרח גבינה; לבשל עד התפשטות גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים
שעועית פינטושעועית פינטו
4
מגישים מעל חסה גרוסה בצדפות סלט טורטייה עם תוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות סלט טאקוקונכיות סלט טאקו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.