סלט ארטישוק-אורז יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך בצל ירוק, מיץ לימון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט אורז ארטישוק, סלט ארטישוק ואורז, ו סלט ארטישוק-אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל אורז במים לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
2
בקערה בינונית, מערבבים אורז ומרכיבים סלט הנותרים. בקערה קטנה, לערבב את כל מרכיבי ויניגרט עם מקציף חוט עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף לסלט; לזרוק לערבב. מכסה ומקרר לפחות 3 שעות עד צונן.