קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

סלט אש וקרח

סלט אש וקרח
ניתן להכין את המתכון לסלט אש וקרח תוך כ-30 דקות. מתכון זה נטול גלוטן, חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני מגיש 10 ומחיר 45 סנט למנה. למנה זו יש 48 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, חזרת, מלפפונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט קיץ אש ואייס, סלט דלעת דלעת אש אנד אייס וסלט אש וקרח.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים עגבניות, פלפל ירוק, ג'לפנו ובצל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלבו את שבעת המרכיבים הבאים בסיר; מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך דקה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
יוצקים על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
מניחים לעמוד עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה מלפפונים. מקררים לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5
מסננים לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator