סלט באפלו צרוב
סלט באפלו צרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם סטייק באפלו רצועה, חומץ שרי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, סלט טונה צרוב עם Herbes de Provence, תפוחי אדמה Fingerling בגריל, מלח מעושן היקורי & סלט אספרגוס מגולח, ו סלט טונה צרוב Ahi (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לכסות את האטריות עם מים חמים ולתת לעמוד עד גמיש, על 20 דקות; לנקז. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה ולהוסיף את האטריות. לבשל, ערבוב, עד אל דנטה, על 1 דקה.
מסננים את האטריות במסננת, מרימים אותן כל כמה דקות כדי לייבש אותן.
מתבלים את התאו במלח ופלפל.
חום 1/2 כף השמן במחבת קטנה.
מוסיפים את הסטייק ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה טובה ונדירה במרכז, כ -3 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את 3 כפות הנותרים של שמן זית עם חומץ שרי ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
דק לחתוך את סטייק לרוחב התבואה. ערמו את הפרוסות וחתכו את הבשר לאורך לרצועות דקות. בקערה, לזרוק את רצועות סטייק עם צנוניות, בצל ירוק ואטריות.
מוסיפים את הרוטב, זורקים שוב ומגישים מיד.