קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלט בטטה

סלט בטטה
סלט בטטה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, סלרי, פתיתי פטרוזיליה כף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו סלט בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים תפוחי אדמה בשכבה זוגית במחבת 15-x 10-inch ג ' לי רול. מעיל עם ספריי בישול, ומפזרים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
תפוח אדמהתפוח אדמה
ג'ליג'לי
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
אופים ב 400 במשך 25 דקות או רק עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בואו להתקרר מעט.
4
מערבבים יחד הנותרים 1/4 כפית מלח, סלרי, והבא 9 מרכיבים בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תפוחי אדמה, וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
מפזרים בייקון מתפורר, אם תרצה; לקשט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
7
מגישים חמים או מקורר.