סלט בייגלה תות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט בייגלה תות, סלט בייגלה תות, ו סלט בייגלה תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה בינונית מערבבים יחד כעכים מרוסקים, חמאה מומסת וסוכר חום עד בשילוב טוב. לאחר מכן לחץ על תערובת לתחתית של צלחת אפיית זכוכית 9 x 13.
אופים במשך 8-10 דקות או עד הקרום מוגדר מעט השחמה. להפריש להתקרר לחלוטין.
באמצעות מעמד או כף יד מיקסר חשמלי מקציפים יחד גבינת שמנת, וניל 2/3 כוס סוכר עד אור שמנת להגדיר תערובת בצד בקערה בינונית.
באמצעות מקציף מיקסר חשמלי כף יד או לעמוד יחד 2 כפות סוכר וקצפת קצפת כבדה עד פסגות טופס. מקפלים קצפת לתערובת גבינת שמנת וממרחים על קרום מקורר. מקררים עד מקורר לחלוטין, כ -30 דקות.
בקערה גדולה לשפוך מים רותחים על ג ' לטין, ערבוב ברציפות עד מומס לחלוטין. אפשר תערובת להתקרר מעט על 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים תותים קפואים.
תן לתערובת להתקרר עוד יותר עד שהיא מתחילה ג ' ל. כאשר הוא מגיע לשלב "סט רך" שבו הג ' לטין מתחיל להתעבות, להפיץ על שכבת גבינת שמנת צוננת. להכניס למקרר במשך שעתיים או עד סט.