סלט ביצים ושעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט ארוחת ערב ביצה שעועית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 447 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חסה, מיץ לימון, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו ארוחת ערב: סלט שעועית ירוקה עם שמנת.
הוראות
שים את הביצים ואת לפת בסיר, לכסות עם מים ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
הסר את הביצים אבל לשמור את הלפת במים החמים, מכוסה, עד מכרז, 2 עד 3 דקות יותר. מקלפים את הביצים וחותכים לרבעים.
מסננים את הלפת, ואז לחזור למחבת החמה ולזרוק עם החמאה (להפעיל את החום כדי להמיס את החמאה במידת הצורך).
מוסיפים את הטרגון, עירית, שמן זית ומיץ לימון וזורקים.
לזרוק את האנדיב, חסה, אסקרול, סלרי ושעועית גדול
מוסיפים את הביצים ואת תערובת לפת בעדינות לזרוק שוב.