סלט בקלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט Baccala. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם מלח גס ופלפל, בזיליקום, זיתים gaetan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט בקלה, Baccala, ו בקרה לבנה.
הוראות
מסננים בקלה וחותכים לחתיכות 3 אינץ'.
מעבירים לסיר גדול, מכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מסננים ומעבירים בקלה לקערה מלאה במים קרים עד מקורר, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.