סלט בקר בגריל בדרום מזרח אסיה
סלט בקר בגריל בדרום מזרח אסיה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, בצל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סטייק צלוי בדרום מזרח אסיה, לובסטרים בגריל עם רוטב טבילה דרום אסייתי, ו שרימפס בגריל בצל ירוק עם רטבי טבילה דרום מזרח אסיה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בשר, לשלב את 6 החומרים הראשונים. לשפשף על בשר בקר; לכסות ולקרר 30 דקות.
מניחים בשר בקר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים בשר באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
כדי להכין רוטב, לשלב מיץ ו 5 מרכיבים הבאים (מיץ דרך שמן), ערבוב היטב עם מקצף.
כדי להכין סלט, לשלב ירקות ושאר החומרים בקערה גדולה.
רסס רוטב על סלט; לזרוק בעדינות מעיל. מחלקים סלט באופן שווה בין 6 צלחות; העליון עם בשר בקר.