סלט בקר ופפאיה צרוב עם רוטב סויה תמרינדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרוב בשר בקר & סלט פפאיה עם רוטב סויה tamarind. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . אם יש לכם סטייקים בשר סינטה, סוכר חום, צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. סויה-ג'ינג'ר בקר וסלט אטריות עם רוטב בוטנים, מלפפון-סלט כרוב עם רוטב תמרינדי, ו סלט תרד עם רוטב תמרינדי וקרוטוני פפדם דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים מחבת או מחבת משומנת קלות. לצרוב את הסטייקים במשך 2 דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר ולהשאיר לנוח 5 דקות. כאשר נח, דק פרוסה.
מערבבים את מרכיבי ההלבשה יחד עם 1 כף מים עד שהסוכר מומס. מסדרים את התרד, בשר בקר, פפאיה, עשבי תיבול, מלפפון, בצל אביב וצ ' ילי על מגש.
יוצקים את הרוטב מעל מחצית הסלט ומפזרים עם בצל פריך.
מגישים את הרוטב הנותר בצד או לחסוך להכנת סלט אחר.