סלט בקר משומר עם רוטב אלף האיים קרוטונים שיפון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב סלט אלף האיים, רוטב סלט אלף האיים, ו סמוקי אלף סלט רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
לשים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ולזרוק אותם עם שמן 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
אופים, ערבוב מדי פעם, עד קרוטונים הם פריכים ומתחילים חום, 5 עד 10 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, 1/4 כפית מלח, ואת הנותרים 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את המלפפון החמוץ, את הביצה, ואת נורות בצל ירוק ומערבבים לשלב.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את החסה, בצל ירוק צמרות, בשר משומר.
מגישים עם הרוטב קרוטונים.
וריאציות:: במקום בשר משומר, מוסיפים רצועות של פסטרמה מעדנייה, בשר חזיר או טורקיה.: השתמש רומיין במקום חסה קרחון.
המלצה ליין: מאז הסרת אמברגו הסחר ב-1991, יינות דרום אפריקה הפכו זמינים כאן. הפינוטג ' הייחודי של המדינה, ענבים אדומים שנוצרו על ידי חציית פינו נואר וסינסו, כולל טעמים עשירים ברי יער אדום וקמצוץ של אדמומיות.