סלט בקר עם אגוזי מלך מקורמלים
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לכם מיץ לימון, סלק, בשר טנדרלוין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים, שאלוט קרמל ואגוזי מלך, ו אגוזי מלך רוזמרין מקורמלים.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° (220C). לזרוק את הסלק עם 1 כף של שמן העונה. לעטוף כל אחד בנייר אלומיניום.
מניחים על תבנית אפייה וצולים 45 דקות, או עד מכרז. לפתוח ולתת מגניב. מקלפים וחותכים כל סלק לשמונים.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה. לשפשף את הבשר עם 1 כף של שמן זית ועונה. לבשל את הבשר, מפנה, עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
העברה למחבת צלייה וצלי עד מדחום בשר קורא 52° (52C) עבור בינוני-נדיר. השאר במשך 15 דקות לפני גילוף.
להפחית את הטמפרטורה ל 204° (200C ). לזרוק את האגוזים עם הדבש והסוכר ומתבלים במלח.
בינתיים, כדי להפוך את השמנת חזרת, מערבבים את frache crme, חזרת, ומיץ לימון העונה עם מלח ופלפל.
לזרוק את ארוגולה עם חומץ ושמן שנותר. מתבלים, ומתפשטים על מגש הגשה.
מוסיפים את הסלק והאגוזים ומפזרים עירית. פורסים את הבשר דק ומסדרים את הסלט.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;