סלט בקר צלוי תאילנדי
זה מושלם עבור יום העצמאות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו עלי נענע, רוטב שום צ'ילה, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו סלט בקר תאילנדי בגריל, סלט בקר תאילנדי בגריל, ו סלט בקר צלוי תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל. לשפשף את הסטייקים עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה, מסתובב פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 125, כ 12 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך דק.
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את המים עם הסוכר, ערבוב עד מומס.
מוסיף את השום, רוטב דגים, מיץ ליים וסאמבל ולתת מגניב.
מוסיפים את המלפפון, בצל, נבטי שעועית, נענע סטייק פרוס ולזרוק היטב.
מפזרים את הבוטנים ומגישים מיד, עם פלחי לימון.