סלט בקר תאילנדי בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט בקר תאילנדי בגריל. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 19 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, סוכר חום, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: סלט בקר צלוי תאילנדי, סלט בקר תאילנדי בגריל, ו סלט בקר צלוי תאילנדי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים בשקית פלסטיק sealable או צלחת זכוכית קטנה. בקערה בינונית לשלב 1 כף מיץ ליים, רוטב סויה, שמן קנולה, סוכר חום, שום, ג ' ינג ' ר להדביק קארי אדום.
יוצקים חצי התערובת לתוך השקית עם הבשר.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים מיץ ליים לשקית. לאטום בחוזקה, ולשרות בשר במקרר לפחות 4 שעות או לילה, מפנה מדי פעם. שמור את שאר התערובת בקירור, כדי להלביש את הסלט.
ספריי גריל או מחבת גריל עם ספריי בישול וחום מראש. סטייק גריל עד בינוני-נדיר, על 5 דקות לכל צד, בהתאם doneness הרצוי.
תן לנוח עד טמפרטורת החדר ואז לחתוך דק נגד התבואה.
מערבבים חסה, שאלוט פרוס, כוסברה, בזיליקום ובשר בקערת סלט, בהזמנת כמה שאלוט לקישוט.
מוסיפים את ההלבשה השמורה וזורקים למעיל. מחלקים סלט בין 4 צלחות ומקשטים עם שאלוט פרוס שמורות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.