סלט ברווז פריך עם ויניגרט כתום מריר
סלט ברווז פריך עם ויניגרט כתום מריר דורש סביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 482 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. לכו לחנות ותרימו בצל ירוק, חזה ברווז -- תשאלו בדוכן הבשר שלכם -- אם השוק לא נושא חזה ברווז כל השנה, ירקות ירוקים -- תראו, וכמה דברים אחרים לעשות היום. , אנו ממליצים לנסות גם : סלט ירקות מרירים עם ויניגרט Caper, Detoxifying שן הארי וסלט ירקות מרירים עם טרגון-ויניגרט לימון, ו חזה ברווז עם רדיקיו וירוקים מרירים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציון שומן ועור על חזה ברווז.
מקום ברווז השד העור בצד למטה במחבת קרה גדולה עם ידית בטוח חום. שים מחבת על תנור ולהפוך את המבער על חום מתון. לבשל את השדיים 5 עד 8 דקות, הופך פעם אחת את העור צ ' יפס ואת רוב השומן הוא שניתנו.
מניחים את המחבת בתנור ומבשלים עוד 9 עד 12 דקות. הבשר צריך להיות ורוד במרכז.
מסדרים ירקות על צלחות בודדות או 1 מגש גדול. סדר frissee ו בצל ירוק על המיטה של ירקות התינוק.
מערבבים שאלוט, חומץ ומרמלדה.
להקציף בשמן זית כתית מעולה.
פרוס חזה ברווז ומגישים 6 עד 8 אונקיות לאדם, הסדרת הברווז פרוס על הסלט. עוף בגריל או מוקפץ או חזיר טעים עם רוטב זה גם כן.
יוצקים רוטב באופן שווה על פני ברווז וסלט.