סלט ברוקולי עם ענבים אדומים, בייקון, גרעיני חמניות
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, פלפל טחון, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט ברוקולי אפרסק עם גרעיני אבוקדו וחמניות, סלט ברוקולי - לא גבינה, בצל או גרעיני חמניות, ו סלט ברוקולי Rabe עיסה עם גרעיני חמניות ואוכמניות.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים חתיכות בייקון על מגבות נייר. להתפורר 7 פרוסות בייקון; לערבב עם זרעי חמניות בשקית resealable.
מערבבים ברוקולי, בצל וענבים בקערה.
פיררו את פרוסת הבייקון הנותרת.
מקציפים מיונז, חומץ, סוכר ופלפל שחור יחד בקערה; מקפלים את 1 פרוסת בייקון מתפורר.
יוצקים רוטב על תערובת ברוקולי; לזרוק מעיל באופן שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לטעמים כדי להתמזג, כ -2 שעות.
מפזרים בייקון-תערובת זרעי חמניות על סלט לפני ההגשה; לערבב היטב.