סלט ברוקולי ענבי תפוחים דורש כ-20 דקות מתחילתו ועד סופו. בתוספת זו יש 212 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. תמורת 78 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 4 מעריצים. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, סוכר, תפוח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט ברוקולי ענבים, סלט ברוקולי ענבים וסלט ענבי ברוקולי.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הברוקולי, התפוחים, הענבים, הצימוקים, הפקאנים והבצל. בצנצנת עם מכסה הדוק, משלבים את מרכיבי הרוטב; לנער עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
(עדיף יוונית ללא שומן)
מעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויה
ענבים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל ירוק, קצוץ דק
4 פרוסות דקות סלמי קשה, מחוספס
1 לימון, קלוד ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מטבל תרד וארטישוק
2
יוצקים על הסלט ומערבבים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה.