סלט ברוקולי פריך
סלט ברוקולי פריך נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, ברוקולי, צימוקים זהובים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו סלט ברוקולי פריך, ברוקולי פריך וסלט תפוחים, ו סלט ברוקולי אסייתי פריך מאנצ'י (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה או על מחבת מעל חום בינוני עד השחמה ופריך.
ניקוז על מגבות נייר. להתפורר לחתיכות 1/2 אינץ'; להפריש.
חותכים פרחים מגבעולי ברוקולי וקוצצים לחתיכות קטנות.
מעבירים לקערת סלט וזורקים עם בצל טחון וצימוקים.
בקערה קטנה, להקציף יחד מיונז וחומץ עד חלקה.
מוסיפים דבש, מלח ופלפל, מקציפים לשלב.
יוצקים רוטב על תערובת ברוקולי וזורקים למעיל באופן שווה. פירורים חתיכות בייקון על סלט ברוקולי ומגישים מיד.