אם יש לכם שאלוט מטוגן, רוטב סויה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו Pomelo תאילנדי וסלט שרימפס (Miang Som O), Jicama, צנון, & סלט רימון w / ורוד פומלו ג'ינג'ר ויניגרט, ו סלט עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מיץ ליים, סוכר, שום, רוטב סויה, צ 'ילי טרי (אם משתמשים), 1 כפית צ' ילי מיובש, צ ' ילי מיובש שלם (אם משתמשים) בקערה גדולה וקציף עד שהסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
1 תות, קלוף
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים פומלו, ג ' יקמה, כרוב, נבטים, בוטנים וכוסברה. לזרוק לשלב, ואז העונה עם יותר צ ' ילי, מיץ לימון, וסוכר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.