צריך תוספת צמחונית? סלט גן עם קרוטוני במיה מטוגנים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שום, שמן צמחי, גרידת לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה מצוין. נסו סלט גן עם קרוטוני במיה מטוגנים, סלט במיה מטוגן, ו סלט במיה מטוגן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לרוטב הבלסמי: בקערה קטנה שלבו את החומץ הבלסמי, החרדל, הגרידה, השום ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
מיץ לימון
חרדל
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מקציפים פנימה את שמן הזית עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מוסיפים חתיכות במיה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
במיה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מטפטפים מספיק חלב חמאה כדי לצפות את הבמיה ולזרוק יחד. מתבלים במלח ופלפל. לקערה נפרדת, מוסיפים קמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
במיה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מסננים את הבמיה ומוסיפים לקערת הקמח, זורקים את הבמיה לציפוי כל נתח בקמח. מנערים עודפי קמח. מטגנים בחום של 350 מעלות צלזיוס עד להזהבה, במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
במיה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
5
לסלט: בקערה גדולה שלבו את התרד התינוק, חסה הקרח, העגבניות, הפלפלים והבצל. זורקים עם הרוטב הבלסמי ומעליהם קרוטוני הבמיה המטוגנים.