סלט גרגיר הנחלים עם תאנים צלויות ובצל כבוש
סלט גרגיר הנחלים עם תאנים צלויות ובצל כבוש עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 295 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אנדיב בלגי, שמן זית, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סלט גרגיר הנחלים עם תאנים צלויות ובצל כבוש, סלט אנדיב וגרס עם בצל אדום כבוש מהיר, ו בייקון ברקשייר מטוגן עם בצל כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
חום שמן nonstickskillet גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וסטיר 1 דקה מעיל עם שמן.
מוסיפים חומץ וסוכר ומערבבים עד הבצל מתחיללעתים קרובות מעט, כ 3 דקות.
Transferonion לאפיית גיליון או מגש; להפיץ שכבת insingle.
מפזרים מלח. מכסים ולפחות 8 שעות או לילה (בצל יהיה ורוד). לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. שמור צונן.
להקציף winevinegar האדום, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור טחון, וקערת insmall סוכר. בהדרגה לטאטא בשני oils.DO קדימה: ויניגרט יכול להיעשות 1 dayahead. מכסים ומקררים. הביאו את החדר לטמפרטורה ולחדש לפני השימוש.
שלב תאנים Portand בסיר גדול. מביאים לרתיחה.להפחית את החום בינוני-נמוך תאנים מבושלות הם שמנמן ומכרז, about30 דקות. באמצעות כף מחוררת, העברפאות לקערה קטנה. להגדיל את החום tomedium - גבוה ומרתיחים סירופ פורט untilthickened ו מופחת 6 כפות, כ 8 דקות.
מעבירים סירופ לקערה קטנה אחרת. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. מכסים תאנים ו Portsyrup בנפרד להירגע.
סירופ פורט מעל eachsalad בין צלחות.