סלט דלעת צנובר צלוי
זקוק למזון צמחוני ללא גלוטן, לקטו אובו וראשוני ? סלט דלעת צנובר צלוי יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו פלפל גרוס, שבר, גרידת תפוז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פארוטו עם דלעת צנובר צלויה , דלעת צנובר צלויה במילוי ביריאני חריף (טבעוני/טבעוני) , ועוגיות דלעת בלוטים עם מרווה וגרוייר .
הוראות
מקם מתלה במרכז התנור וחממו תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים נייר אפייה או תבנית ג'לי בנייר אפייה.
מורחים קוביות דלעת הצנוברים על נייר אפייה מוכן וזורקים עם 2 כפות שמן זית.
מערבבים קינמון, אבקת בצל, כמון, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל שחור בקערה קטנה; מפזרים את תערובת התבלינים על קוביות הדלעת.
אופים על הרשת המרכזית של התנור שחומם מראש עד שהדלעת רכה, 15 עד 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
מקציפים חומץ תפוחים, סירופ מייפל, חרדל דיז'ון, גרידת תפוז, גראם מסאלה, שום, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור בקערה עד לאיחוד יסודי; מטפטפים לאט שמן זית לתוך תערובת החומץ, תוך טריפה מתמדת, עד ששמן זית נטמע ברוטב. מקררים תוך כדי השלמת השלבים הנותרים.
לזרוק קוביות דלעת בלוטים מבושלות, בייבי ארוגולה, חמוציות, פיסטוקים וגבינת עיזים בקערת סלט; מזלפים רוטב ומגישים.