קושיקשה
מוכן ב57 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

סלט האמא של אדי

סלט האמא של אדי
סלט האמא של אדי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם רוטב סויה, אדאמה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. וזה די טוב. נסו Hoboken Eddie ' S Root Beer Chicken, קיסר של אמא אנדרסון, ו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית קטנה, לשלב את כל מרכיבי ההלבשה, לטאטא היטב עם מזלג לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ולהוסיף את edamame. Blanch במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים ומוסיפים לקערה עם הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בקערה בינונית, לשלב את הירקות הנותרים ולהוסיף את edamame ואת ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מכסים ומקררים לפחות 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
6
מעבירים לקערת הגשה ומגישים קר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה