קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלט הברווזון המכוער

סלט הברווזון המכוער
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את סלט הברווזון המכוער. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, שלם 30, מתכון טבעוני יש 569 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי פיסטוק, שמן קנולן, התזת שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו סלט פסטה מכוער, ברווז ממולא, ו ברווזון קלוי ברוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים פיסטוקים, מנערים את המחבת לעתים קרובות כדי שאגוזים לא יישרפו. צולים עד שהפיסטוקים משחימים מעט. הם צריכים גם להריח טעים. הסר במהירות את התבנית מהאש והעביר את האגוזים לקערה; אחרת הם ימשיכו לבשל ולשרוף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הפיסטוקים לבלנדר יחד עם השום, מחצית ממיץ הלימון, הרוטב החם, אם משתמשים, מים חמים, זילוף מלח ופלפל ושמן הקנולה. מערבבים עד חלקה. אם הוא לא יוצר משחה, מוסיפים עוד מים ועוד שמן ומערבבים לתערובת אחידה. העקביות צריכה להיות כמו חומוס דק; אל תדאג אם אתה מרגיש שאתה מוסיף הרבה שמן. טועמים ומוסיפים מעט שמן זית כתית מעולה ועוד מיץ לימון אם אתם רוצים עוד זיע, עליו אני ממליץ. זה חותך את השמנים מהפיסטוקים. הניחו בצד ברגע שתהיו מרוצים מזה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שוטפים את התרד ומייבשים היטב, כך שניתן יהיה לצפות את העלים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
זורקים את התרד, התפוח והסלריאק בקערת הגשה גדולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
CeleriacCeleriac
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים 1/2 מהרוטב על הסלט וזורקים שוב. אם אתה מעדיף יותר רוטב, להוסיף את כל זה, אשר אני ממליץ.
7
תן לזה לשבת 5 דקות, ואז לקשט בפיסטוקים ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל