סלט הדר וארוגולה מעורב
סלט הדר וארוגולה מעורב עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא שאלוט, שמן אגוזים, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלט הדר מעורב, סלט הדר ירוק מעורב, ו ירקות מעורבים וסלט הדר (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, מנדרינות וקלמנטינות, להסיר את כל החיקוי הלבן המר. פרוס את קלמנטינות לרוחב 1/2 אינץ עבה ולהסיר את הבורות.
מעבירים את הקלמנטינות לקערה בינונית. עבודה מעל הקערה, לחתוך בין הממברנות של תפוזים ומנדרינות, משחרר את החלקים לתוך הקערה.
בקערה גדולה, לטאטא את מיץ לימון עם שמן אגוז ו frache קרם.
מוסיפים את ארוגולה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות. באמצעות מלקחיים, להעביר את ארוגולה צלחות.
מוסיפים את פירות הדר לרוטב הנותר, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל. למעלה ארוגולה עם הדר ומגישים.