סלט הודו חם עם ביסקוויטים מרווה
אם יש לכם גבעולי סלרי, רוטב לסלט, טורקיה חתוכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, סלט הודו מרווה, ו סלט הודו פקאן, מרווה וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז ו 2 כפות ביסקוויק לערבב בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים בטורקיה, גבינה, סלרי ובצל, להפריש.
מערבבים 2 1/4 כוסות תערובת ביסקוויק, חלב ומרווה רק עד צורות בצק רכות.
מניחים על פני השטח זרועים בנדיבות עם תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. ללוש בעדינות 10 פעמים.
לחתוך עם 1 1/2 אינץ ' חותך עגול טבול בתערובת ביסקוויק.
מקום קרוב יחד סביב הקצוות של מחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ'.
תערובת טורקיה כפית לתוך תל במרכז ביסקוויטים.
אופים חשפו 18 עד 20 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב סלט חם.