צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סלט הודו בסתיו חגיגי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לך חמוציות, גרידת תפוז, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: סלט צד סתיו חגיגי, סלט עוף צלוי עם רוטב זרעי מייפל פרג, ו הודו Rojo חגיגי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
2
מניחים את החמוציות, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וסוכר למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט כל הנוזל מבושל משם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
חמוציות
גרידה כתומה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר מהחום, וקריר.
4
מניחים קשיו על תבנית אפייה מוכנה. צלי בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
הסר, ומגניב.
6
מערבבים את טורקיה יחד בקערה גדולה עם סלרי, מיונז, רסק תפוחים, מלח, מרווה, טימין ופלפל עד מעורבב באופן שווה. מקפלים בתערובת חמוציות. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.