סלט הודו סתיו חגיגי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סלט הודו בסתיו חגיגי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לך חמוציות, גרידת תפוז, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: סלט צד סתיו חגיגי, סלט עוף צלוי עם רוטב זרעי מייפל פרג, ו הודו Rojo חגיגי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים את החמוציות, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וסוכר למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט כל הנוזל מבושל משם, על 5 דקות.
מניחים קשיו על תבנית אפייה מוכנה. צלי בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מערבבים את טורקיה יחד בקערה גדולה עם סלרי, מיונז, רסק תפוחים, מלח, מרווה, טימין ופלפל עד מעורבב באופן שווה. מקפלים בתערובת חמוציות. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.