צריך מנה עיקרית ללא חלב? סלט הכל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם תענוג חמוצים, בצל, זיתים ממולאים בפימינטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 35%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סלט קצ'ומבר או סלט קוצ' ומבר-סלט ירקות הודי, סלט קצ'ומבר או סלט קוצ' ומבר-סלט ירקות הודי, ו סלט קצ'ומבר או סלט קוצ' ומבר-סלט ירקות הודי.
הוראות
1
בסיר, שלבו את הביצים, הסוכר, החומץ והמלח; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה במשך 10 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומדחום קורא 160 מְזוּיָד. מגניב לחלוטין, ערבוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בקערה שלבו את המקרונים, הביצים הקשות, החזיר, הגבינה, הסלרי, הבצל, התענגות החמוצים והזיתים. מערבבים מיונז לתערובת ביצים מקוררת; יוצקים מעל תערובת מקרוני. מערבבים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ להתענג
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
צרור סלרי, פרוס (בערך
רוטב חמוציות, להגשה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מחזורי גלדיאטור שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
מחזורי גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על המשטח הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.