זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט, מרק הליבוט וחומוס, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מברישים את ההליבוט בשמן זית ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל. גריל עד מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
תן לדגים לנוח כמה דקות ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
לסלט: בקערה גדולה, לשלב את הפריזי, ארוגולה, עגבניות, חומוס ושומר. בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ לימון, דבש, כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסרי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אנדיב מתולתל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לטפטף את תערובת שמן הזית על הסלט ולזרוק לשלב. למעלה עם דגים ומגישים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.