הליבוט החווה עם רוטב טרטר לימון ופטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . לך לחנות ותביא מיץ לימון, תערובת רוטב ראנץ', קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם פטרוזיליה-רוטב לימון, כריכי הליבוט עם רוטב טרטר חריף, ו דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר.
הוראות
1
תנור חימום עד 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
קו מלבני פאן, 13x9x2 אינץ', עם רדיד אלומיניום; לרסס עם ספריי ספריי ספריי ספריי.
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.