סלט הליבוט עם רוטב טרטר לימון ופטרוזיליה
הליבוט החווה עם רוטב טרטר לימון ופטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . לך לחנות ותביא מיץ לימון, תערובת רוטב ראנץ', קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם פטרוזיליה-רוטב לימון, כריכי הליבוט עם רוטב טרטר חריף, ו דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר.
הוראות
קו מלבני פאן, 13x9x2 אינץ', עם רדיד אלומיניום; לרסס עם ספריי ספריי ספריי ספריי.
מערבבים תערובת רוטב (יבש) וקרקרים בקערה רדודה.
מערבבים חמאה ומיץ לימון בקערה רדודה אחרת.
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה. לטבול דגים לתוך חמאה, ואז מעיל עם תערובת קרקר.
אופים חשפו 10 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בעוד דגים אופים, מערבבים רוטב טרטר, פטרוזיליה וקליפת לימון.
מגישים רוטב טרטר עם דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.