סלט הפנים של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט הפנים של כבש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צ'ילי קלוי, טחינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: כריכי כבש עם פנים פתוחות, המבורגר טלה עם פנים פתוחות עם רוטב פיסטוק-משמש, ו המבורגר כבש עם פנים פתוחות עם רוטב יוגורט מנטה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 149°.
מניחים את ראשי הכבשים בסיר או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים אותם בנוחות. לפזר בצל וצלעות 3 קצוצים בערך סלרי מעל.
להוסיף מים עד שהוא עולה חצי דרך מעל הראש. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות את הסיר או פאן עם מכסה או לסכל ולהעביר לתנור. מבשלים עד שהבשר רך ונופל מהעצם, לפחות 3 שעות.
תן לראשים להתקרר בנוזל. בשלב זה, הראש יכול להיות מאוחסן (מכוסה בנייר כסף) במקרר עד 4 ימים. לחמם בעדינות בתנור F 300 עד התחמם, כ 20 דקות.
בינתיים, להקציף יחד שמן צ ' ילי, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, טחינה, כמון, אניס כוכב, וקינמון. מתבלים לפי הטעם במלח. רוטב יכול להתבצע ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע מראש.
כאשר ראשים קרירים מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הבשר מן הגולגולת ואת גולגולות להשליך. מקלפים את השכבה החיצונית מהלשון ומשליכים אותה. חותכים את הלשון דק. קוצצים או קורעים את כל הבשר לרסיסים. תניח בצד.
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים נבטי שעועית ומרתיחים עד פריך רך, על 2 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז בזהירות. פרוסה דקה נותרת שתי צלעות סלרי על הטיה.
לזרוק את בשר כבש ולשון עם מלפפון, נבטי שעועית, סלרי, רוטב, הוספת רוטב סויה יותר מלח לפי הטעם.