סלט הקיסר
צריכים מנה עיקרית פסקטרית ? סלט קיסר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אנשובי, פרמיג'אנו-רג'יאנו, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73% . מתכונים דומים: סלט קיסר קלאסי , סלט קיסר של ברנבי וסלט קיסר כמהין שחור .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה במחבת או במחבת. ברגע שהוא חם אך לא מעשן, מוסיפים את חתיכות הלחם ומערבבים עד שהלחם נקלה באופן אחיד והוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הקרוטונים בקערה עם רירית של נייר סופג כדי לנקז את השמן. זורקים מיד את הגבינה לתוך הקרוטונים, ואחריה את הפטרוזיליה. אחסן בטמפרטורת החדר.
מערבבים במעבד מזון את הגבינה, השום הקלוי, החומץ, החרדל, האנשובי והחלמון. מערבלים עד שנוצרת משחה חלקה. אם יש צורך, הוסף 2 כפות מים כדי להבטיח שזה יהיה משחה חלקה, ולא גושים. כשהמכונה פועלת, מתחלב את השמן לתוך העיסה בזרם קבוע.
הוסיפו עוד מים או חומץ לפי הצורך, תלוי עד כמה אתם מעדיפים את הרוטב רופף או חומצי.
מניחים את עלי החסה על צלחת הגשה ומטפטפים מעל את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. בעזרת קולפן, מגלחים חתיכות גדולות של גבינת הפקורינו על החסה, ואחריהן את הקרוטונים והאנשובי אם משתמשים.