קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סלט הקיסר

סלט הקיסר
צריכים מנה עיקרית פסקטרית ? סלט קיסר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אנשובי, פרמיג'אנו-רג'יאנו, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73% . מתכונים דומים: סלט קיסר קלאסי , סלט קיסר של ברנבי וסלט קיסר כמהין שחור .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה במחבת או במחבת. ברגע שהוא חם אך לא מעשן, מוסיפים את חתיכות הלחם ומערבבים עד שהלחם נקלה באופן אחיד והוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הקרוטונים בקערה עם רירית של נייר סופג כדי לנקז את השמן. זורקים מיד את הגבינה לתוך הקרוטונים, ואחריה את הפטרוזיליה. אחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים במעבד מזון את הגבינה, השום הקלוי, החומץ, החרדל, האנשובי והחלמון. מערבלים עד שנוצרת משחה חלקה. אם יש צורך, הוסף 2 כפות מים כדי להבטיח שזה יהיה משחה חלקה, ולא גושים. כשהמכונה פועלת, מתחלב את השמן לתוך העיסה בזרם קבוע.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסיפו עוד מים או חומץ לפי הצורך, תלוי עד כמה אתם מעדיפים את הרוטב רופף או חומצי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1
מניחים את עלי החסה על צלחת הגשה ומטפטפים מעל את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. בעזרת קולפן, מגלחים חתיכות גדולות של גבינת הפקורינו על החסה, ואחריהן את הקרוטונים והאנשובי אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף