סלט חזיר ותפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר סלט תפוח. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 75 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 913 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, חרדל מלא, חסה ביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שניצל חזיר וסלט תפוחים, קציצות חזיר עם סלט ארוגולן ותפוח, ו צלעות חזיר עם סלט בייקון תפוחים.
הוראות
מערבבים 2 כפות ג ' לי תפוח עם הקורנית. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל ומתחככים בשמן זית משני הצדדים. גריל הצלעות עד מסומן, כ -3 דקות לכל צד.
מברשת עם תערובת ג ' לי-טימין ולהמשיך גריל עד הצלעות מבושלים דרך, על 2 דקות יותר. להפריש להתקרר.
משרים את הבצל לקוביות בקערה של מים קרים, כ -10 דקות. בינתיים, לטאטא את החרדל, חומץ ואת הנותרים 1 כף ג ' לי תפוח בקערה גדולה מתבלים עם מלח ופלפל. לאט להוסיף 1/2 כוס שמן זית, לטאטא עד חלקה.
חותכים את החזיר לחתיכות בגודל ביס ולנקז את הבצל.
מוסיפים את החסה, תפוח, לפת, חזיר, בצל וגבינה כחולה לקערה עם הרוטב ולזרוק. למעלה עם פטרוזיליה, אם תרצה.