קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות33
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט חזיר תאילנדי

סלט חזיר תאילנדי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט חזיר תאילנדי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 400 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם כוסברה, נענע, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש במיץ הליים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר (סלט תאילנדי עם חזיר, עשבי תיבול, צ'ילי ואבקת אורז קלויה), סלט חזיר תאילנדי, ו סלט חזיר תאילנדי.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הכרוב, הכוסברה והנענע; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. חזיר גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמד חום בשר קורא 160 מְזוּיָד. פורסים חזיר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
במחבת קטנה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הקשיו, המלח, הקאיין והחזיר;מחממים. מערבבים פנימה מיץ ליים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קשיוקשיו
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מסירים מהאש.
6
מחלקים תערובת כרוב בין שתי צלחות הגשה. למעלה עם תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג מכניס את גוואקס עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 63 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואץ
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואץ
גרונהאוס חדש יחסית לייצור ג 'י. ג' י., לאחר שהצטרף רק ל-ו. ד. פ. (וורבנד דויטשר יחסי ציבור) בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י. ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. פס מרתק של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את היבטי המינרלים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרודפת והפרט הפיליגרי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.