סלט חמוציות של סבתא
אם יש לכם אננס, מרשמלו, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו רוטב החמוציות הנמרץ של סבתא ארמה, יותר טוב מרוטב אוכמניות תפוז מתובל של סבתא, ו סלט האפונה של סבא Iva (מתכונים דומים).
הוראות
לשים חמוציות במעבד מזון להתמזג עד קצוץ היטב.
מעבירים חמוציות לקערה גדולה, ומערבבים באננס, פקאן, מרשמלו וסוכר.
בקערה בינונית, לנצח קרם עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חמוציות. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. (או, להקפיא במשך 2 שעות לפני ההגשה.)