סלט חצילים
סלט חצילים דורש בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ופלפל, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. . נסו סלט חצילים, סלט חצילים, ו סלט חצילים של זי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פירס חצילים כמה פעמים עם מזלג, ומניח על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 1/2 שעות, או עד שהתרכך לחלוטין. מגניב לגמרי.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה, ומניחים בצד.
במחבת, לבשל שום ב 1 כף שמן על חום בינוני עד השחמה קלות.
מעבירים לקערה קטנה. מערבבים את הנותרים 2 כפות שמן, חומץ, סוכר, אורגנו, ובזיליקום עד מעורבב היטב וסוכר הוא מומס.
יוצקים על החצילים, וזורקים למעיל. מתבלים בטעם מלח ופלפל, וזורקים שוב. מכסים ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה.