סלט חצילים בגריל
סלט חצילים בגריל דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, שמן canolan, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט חצילים בגריל, סלט חצילים בגריל, ו סלט חציל בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברשת חצילים ובצל אדום עם שמן קנולה ולסדר על הגריל. מבשלים את החצילים עד רך גריל הבצל עד שיש להם char קל.
הסר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת מגניב מעט. לאחר מגניב, בערך לקצוץ ולהוסיף אותם לקערה הגשה יחד עם האבוקדו.
בקערה קטנה, להקציף יחד את חומץ היין האדום, דיז ' ון, אורגנו.
מוסיפים דבש ושמן זית, לפי הטעם, ומערבבים עד שהם מתחלבים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הרוטב לתערובת החצילים וזורקים.
מקשטים עם גרידת לימון ופטרוזיליה ומגישים.